Поиск в регионе: Киев
Объявление снято с публикации
11 марта 2024

Зимова жіноча куртка аляска Altitude W Parka Alpha Industries (чорна)

Киев | Добавлено: 23 сентября 2019, номер: 3488
  • Бренд: Alpha Industries 
  • Материал: Другой 
  • Размер: XXS-XS (EUR 32-34) (UA 40-42), S (EUR 36) (UA 44), M (EUR 38-40) (UA 46-48), L (EUR 42) (UA 50), XL (EUR 44-46) (UA 52-54), XXXL (EUR 50) (UA 58), 4XL (EUR 52) (UA 60) 
  • Сезон: Зима 
  • Состояние: Новое 
  • Длинна: Ниже пояса - по колено 
Жіноча куртка аляска Altitude W Parka Alpha Industries є оригінальною курткою американської компанії Alpha Industries Inc.
Куртка дуже зручна, легка та тепла. Верхній матеріал - оксфордський нейлон Nylon Oxford, не промокає під дощем і не продувається вітром.
Nylon Oxford - це тканиний нейлон, волокна якого розташовані перпендикулярно один одному. За рахунок такого плетіння досягається міцність матеріалу, і підвищуються вітро - та вологозахисні властивості. Nylon Oxford легкий матеріал, не мнеться, легко чиститься і довго зберігає свій первинний зовнішній вигляд.
Nylon Oxford - це морозостійка тканина, яка залишається м'якою і еластичною, а також не деформується при температурі до -30°С. За рахунок додаткової зовнішньої обробки WR (Water Repellent) матеріал володіє водовідштовхувальними властивостями - краплі не вбираються, а скочуються з поверхні тканини.
Поліуретанове покриття з внутрішньої сторони матеріалу забезпечує водонепроникність не менше 700 мм водного стовпа. Послідовне потрійне нанесення покриття гарантує його міцне зчеплення з тканиною, а значить і довгий термін служби.
Всередині рукавів - манжети. Глибокий, утеплений каптур, який повністю закриває горло. Глибину каптура можна регулювати. Оригінальна нашивка на рукаві. Утяжка на талії. Зручні кишені. Розрахована на холодну зиму.
Догляд за курткою: Хімчистка, суха чистка!
Доставка товару здійснюється в будь-яке місто транспортною компанією "Нова Пошта".
Допоможемо з визначенням саме Вашого розміру куртки. Можливий обмін на інший розмір, повернення коштів у випадку невідповідності очікуваної якості.
Комментарии 0
Комментарии к этому объявлению закрыты